Stoer BBQ vlees

Elke man en vrouw kan tegenwoordig een BBQ aansteken en wat lapjes bakken op een grill. Voor de mannen en vrouwen die verder denken dan simpel lapjes vlees grillen, hebben we bij Slagerij Dennis van de Ven het stoere BBQ vlees! Grote stukken vlees die lang of kort gegrild moeten worden tot perfectie. Moeilijk hoeft dit niet te zijn, want een goed begin is al het halve werk. De BBQ specialisten van Slagerij Dennis van de Ven kunnen u adviseren over de verschillende technieken en stukken vlees voor verschillende gerechten. Door het kwalitatief goede vlees is de basis al gelegd. Hier vindt u gerechten en stukken vlees die gemaakt kunnen worden met ons vlees. Mocht u iets nodig hebben wat hier niet tussen staat, kunt u altijd telefonisch of via de mail contact opnemen. Doordat al het vlees door onszelf wordt uitgesneden, kunnen wij precies afsnijden wat u wilt.

Wilt u een van de stukken vlees bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons op of kom gezellig even langs in de winkel.

Varkensvlees

Het varkensvlees waar wij mee werken is van uitermate goede kwaliteit. Doordat wij, in tegenstelling tot andere slagerijen, onze varkens 2 a 3 weken langer laten rijpen. Zit bij onze varkens een net iets dikker spek rand aan het vlees. Hierdoor is onze varkensvlees nog smaakvoller en uitermate geschikt voor op de BBQ. Dit geldt zowel bij vlees dat langzaam gegaard is, zoals  Pulled Pork en spareribs, als kort en direct gegaard vlees als een boeren kotelet. Wij werken nog met halve varkens en benen deze zelf uit. Hierdoor hebben wij alles in eigen hand. Zodoende kunnen wij precies afsnijden wat u nodig heeft voor op de BBQ.

Kip

Onze kipproducten zijn afkomstig van Veldhoven kipproducten. De gebruikte kippen groeien langzaam op in ruime stallen en hebben een overdekt buitengebied. De hele kippen die wij bij Slagerij Dennis van de Ven gebruiken zijn veldhoenen. Doordat de voeding bestaat uit 100% plantaardige mineralen en de veldhoenen de mogelijkheid hebben door buiten te grazen. Zijn onze kippen zowel smaakvol voor u en goed voor kippen.

Rundsvlees

Het type rundvlees wat er bij Slagerij Dennis van de Ven in de toonbank ligt is van het ras Belgisch Witblauw. Een Belgisch-witblauwrund is vaak een dikbil, een rund met een overmatige spierontwikkeling. Daarnaast zijn onze runderen van vrouwelijk geslacht, vrouwelijke runderen zijn fijner van draad en dit zorgt ervoor dat het vlees nog malser is. Doordat wij zelf onze runderen uitbenen en verdelen kunnen wij het rundsvlees precies zo snijden dat u krijgt wat u nodig heeft.
Alle onderstaande producten zijn, wanneer in voorraad, mogelijk in kalfsvlees variant