Heeft u zin om tijdens de feestdagen te genieten van een gourmetschotel of steengrillschotel? Dan moet u bij onze slagerij zijn! 

Schalen vol lekker vlees, overheerlijke salades, een sausje om het af te maken en natuurlijk pannenkoekbeslag...alles wat u nodig hebt voor een avond genieten. Gourmetten betekent niet alleen een goed diner, maar ook meer genieten van uw gezelschap. Door te gourmetten brengt u namelijk meer tijd door met uw gasten in plaats van in de keuken. Als iedereen aan tafel gaat kunnen de pannetjes verdeeld worden en kan het echte gourmetten beginnen! 

Bekijk de gourmet brochure of bestel direct

Liever BBQ'en? Dat kan ook!

Bekijk hier ons barbecue assortiment

Onze gourmetschotels onderscheiden zich door het vlees. Dat is namelijk van hoge kwaliteit. Wij hebben de lekkerste gourmetspecialiteiten, waarmee we van de feestdagen een waar culinair festijn maken. Van een ouderwets lekker biefstukje tot de verrassende Brabantse schijf: voor de lekkerste gourmetschotels in Schijndel en omstreken bent u bij ons aan het goede adres.

Bekijk hier onze gourmet info​
Bekijk hier onze BBQ info

Laat u adviseren door ons team. Bij Slagerij Dennis van de Ven zorgen we er graag voor dat u geniet met vrienden en familie van een (h)eerlijk stukje vlees!

bbq
u vindt ons bij de bakfiets Plein1944 #39 Schijndel

Gezellig tafelen

Gezellig tafelen met het hele gezin, vrienden of familie? Dan is gourmet het ideale diner! Tijdens het gourmetten kletst u lekker bij onder het genot van een lekker hapje en drankje. Slagerij Dennis van de Ven zorgt er graag voor dat u zorgeloos van uw gourmet kunt genieten. Met onze royale vleesschotel bent u verzekerd van een geweldige avond. Stelt u uw gourmetschotel liever zelf samen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel de schotel nu!

Gourmet / Steengrill / Bakplaat

  • Gourmetschotel Alleen Vlees (325 gram per persoon): € 7,98 per persoon
  • Gourmetschotel Compleet: €17,98 per persoon.
  • U heeft de mogelijkheid de schotel compleet te maken.

Bekijk de mogelijkheden

Gegarandeerd gourmet succes

Zorgt u voor de drankjes en het gourmetstel? Dan zorgen wij voor de rest! Met een gourmetschotel heeft u alles in huis om er een fantastische avond van te maken. 

Lees ook: "Brabanders zijn dol op gourmetten!"