Heeft u zin om tijdens de feestdagen te genieten van een gourmetschotel of steengrillschotel? Dan moet u bij onze slagerij zijn! 

Schalen vol lekker vlees, overheerlijke salades, een sausje om het af te maken...bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we alles wat u nodig hebt voor een avond genieten. Gourmetten betekent niet alleen een goed diner, maar ook meer genieten van uw gezelschap. Door te gourmetten brengt u namelijk meer tijd door met uw gasten in plaats van in de keuken. Als iedereen aan tafel gaat kunnen de pannetjes verdeeld worden en kan het echte gourmetten beginnen! Benieuwd hoe uw tafel eruit ziet? Blader dan door onze brochure en bestel uw gourmetschotel online!

Bij Slagerij Dennis van de Ven helpen we u graag met uw gourmet!

Maak uw keuze:

● Online een gourmetschotel bestellen
● Onze kerstbrochure bekijken (nieuw!)
● Meer lezen over onze gourmetmogelijkheden
● Bekijken wat voor vlees in onze schotels zit

Meer lezen over BBQ? Bekijk hier onze barbecue-informatie:

● Meer informatie over BBQ
● Ons barbecue assortiment bekijken

Onze gourmetschotels onderscheiden zich door het vlees. Dat is namelijk van hoge kwaliteit. Wij hebben de lekkerste gourmetspecialiteiten, waarmee we van de feestdagen een waar culinair festijn maken. Van een ouderwets lekker biefstukje tot de verrassende Brabantse schijf: voor de lekkerste gourmetschotels in Schijndel en omstreken bent u bij ons aan het goede adres.

Bekijk hier het gourmet assortiment​
van Slagerij Dennis van de Ven

Laat u adviseren door ons team. Bij Slagerij Dennis van de Ven zorgen we er graag voor dat u geniet met vrienden en familie van een (h)eerlijk stukje vlees!

bbq
u vindt ons bij de bakfiets Plein1944 #39 Schijndel

Gezellig tafelen

Gezellig tafelen met het hele gezin, vrienden of familie? Dan is gourmet het ideale diner! Tijdens het gourmetten kletst u lekker bij onder het genot van een lekker hapje en drankje. Slagerij Dennis van de Ven zorgt er graag voor dat u zorgeloos van uw gourmet kunt genieten. Met onze royale vleesschotel bent u verzekerd van een geweldige avond. Stelt u uw gourmetschotel liever zelf samen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel de schotel nu!

Gourmet / Steengrill / Bakplaat

  • Gourmetschotel Alleen Vlees (325 gram per persoon): € 7,98 per persoon
  • Gourmetschotel Compleet: €17,98 per persoon.
  • U heeft de mogelijkheid de schotel compleet te maken.

Direct (online) bestellen

Gegarandeerd gourmet succes

Zorgt u voor de drankjes en het gourmetstel? Dan zorgen wij voor de rest! Met een gourmetschotel heeft u alles in huis om er een fantastische avond van te maken. 

Lees ook: "Brabanders zijn dol op gourmetten!"