Gourmetten - Steengrillen - Bakplaat

De feestdagen komen er weer aan. Gezellig met vrienden en familie Sinterklaas, kerst of oud en nieuw vieren...daar hoort lekker eten bij. En juist het verzorgen van een diner kan de gastheer of -vrouw nog wel eens wat stress opleveren. Want welk gerecht lust iedereen? En hoe dien je een diner voor zoveel mensen tegelijk op? Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we een ideale oplossing: lekker gourmetten! (of steengrillen natuurlijk!)

Gourmetten heeft veel voordelen. Het kan met meerdere mensen tegelijk, er is voor ieder wat wils en iedereen bakt zijn eigen stukje vlees. Dat betekent dat je alleen nog maar wat lekkere dingen in huis hoeft te halen en het gourmetstel aan hoeft te zetten. Gezellig voor de volwassenen aan tafel en een feest voor de kinderen. Hoe vaak mogen ze immers zelf kiezen wat ze eten en het ook nog eens zelf klaarmaken?

Om van het gourmetten een succes te maken is één ding belangrijk: de kwaliteit van het vlees. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we daarom een overheerlijke schotel samengesteld met uitsluitend kwaliteitsvlees. Zelfs mensen die normaal gesproken geen fan zijn van gourmetten of steengrillen zullen enthousiast raken als ze het verschil proeven!

Varieer dit jaar dus eindeloos met het lekkere vlees van Slagerij Dennis van de Ven. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen alleen het vlees bij ons op te halen en de rest zelf te maken, maar wij verzorgen ook graag uw complete gourmet! Met gesneden groenten, salades, sauzen en stokbrood maken we uw avond compleet. Zo hoeft u maar één stop te maken en bent u helemaal klaar voor een onvergetelijke avond. 

De mogelijkheden

Alleen vlees (€ 7,98 per persoon)
Kiest u voor onze gourmetschotels met alleen vlees, dan kunt u rekenen op een gevarieerde schotel vol lekkers. Met 325 gram vlees per persoon kunt u de hele avond lekker tafelen en genieten van allerlei lekkere stukjes vlees. Kom naar de winkel en laat u informeren over de mogelijkheden!

Compleet pakket (€ 17,98 per persoon)
Gourmetten of steengrillen is niet alleen vlees eten. Om de avond compleet te maken horen er natuurlijk wat salades, sauzen en groenten bij. Daarom hebben we bij Dennis van de Ven ook een compleet pakket samengesteld! Hierin worden de lekkerste vleessoorten aangevuld met gesneden ui, paprika en champignons, aardappels, verschillende soorten salades en rauwkost, sauzen en natuurlijk een lekker stokbrood!

Benieuwd naar wat er in onze schotels zit? 

Bekijk het assortiment dan hier