Proef het verschil bij Uw Slager

De winkel van Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is gevestigd in Schijndel. Net buiten het centrum, grenzend aan de hoofdstraat en langs De Viswinkel. U heeft de keuze uit een ruim assortiment vers vlees van uitzonderlijke hoge kwaliteit of u kunt kiezen uit een van de vele ambachtelijk bereidde vleeswaren.
Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Heeft u zin in een lekker stukje rosbief, een mager filetlapje of krijgt u eters, laat u dan adviseren. Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is de juiste keuze.

Over Slagerij Dennis van de Ven

Onze slagerij is al sinds 1890 gevestigd op Plein 1944 in Schijndel. Het is alweer 12,5 jaar geleden dan Dennis van de Ven de slagerij overnam van Gebroeders Van der Steen, maar nog altijd zijn de fundamenten van onze slagerij gebaseerd op oude familierecepten.
 

"Bij ons staan de slagerstraditie en onze passie voor kwaliteit centraal."
 

In de werkplaats en worstmakerij maakt ons team alle producten zelf. De goed gemeste vrouwelijke dikbilrunderen, van het Belgische Witblauw
runderras, worden gekocht bij boeren in en rondom Schijndel. Ook bijna alle vleeswaren worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor onderscheiden we ons als ambachtelijke slagerij nadrukkelijk van de supermarkten.

Eigen rokerij voor unieke smaak

Wist u dat onze ambachtelijk gerookte producten een bijzondere, unieke smaak hebben? Dit komt omdat de producten gerookt worden in onze meer dan veertig jaar oude rokerij.

Het roken gebeurt boven een bedje van beuken en eikensnippers. Een manier van roken die vandaag de dag vrij zeldzaam is. Het duurt aanzienlijk langer voordat de producten verkoopklaar zijn, maar op deze manier wordt er een unieke en bijzondere smaak gecreëerd.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Uw Slager Dennis van de Ven

Plein 1944 no 39
5481AR SCHIJNDEL
073-5492218

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit