• 11 okt: BBQ in de herfst

    Het is herfst! Tijd voor een stoofpannetje, boeuf bourguignon, paddestoelen en pompoen. Het liefst bij een knisperend haardvuur na een stevige boswandeling. Maar wacht…deze weken lijkt het zo nu en dan nog op een mooie zomerdag. De ultieme gelegenheid om nog één keertje te...
  • 05 okt: Gourmetten razend populair in Nederland

    Tijdens de feestdagen (denk aan Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw) verzamelen veel Nederlanders zich rond het gourmetstel. Maar liefst één op de drie Nederlanders zal tijdens de feestdagen eindeloos tafelen door gezellig te gaan gourmetten. Maar waarom is deze vorm van tafelen...
  • 26 sep: Gourmet-fans opgelet! Wisten jullie dit over gourmetten?

    Het is weer herfst: het seizoen waarin de dagen korter worden en de temperatuur daalt. De BBQ verdwijnt bij veel mensen weer tot volgend jaar. Maar het gourmetstel…dat mag juist weer uit de kast gehaald worden! In de herfst en winter vieren we Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw....
  • 20 sep: Heerlijke herfst

    De herfst begint vroeg dit jaar. De temperatuur is al een tijdje niet meer zomers, het wordt weer vroeger donker en de blaadjes beginnen langzaam te verkleuren...bij Slagerij Dennis van de Ven betekent dit dat het weer tijd is voor heerlijke herfstspecialiteiten! De lekkerste balkenbrij...
  • 14 sep: Werken bij Slagerij Dennis van de Ven?

    Bij Slagerij Dennis van de Ven doen we er iedere dag alles aan om het allerlekkerste vlees van Schijndel te hebben. Lijkt het je leuk om daar een bijdrage aan te leveren? Dat kan! Slagerij Dennis van de Ven is namelijk op zoek naar nieuwe collega's.  Gezocht: gedreven...
  • 31 aug: Biertuin 2017

    Na een succesvolle eerste editie in 2016 werd er op vrijdag 25 augustus voor de tweede keer de Biertuin georganiseerd. Deze avond stond in het teken van speciaalbier. Zo'n gezellige avond is natuurlijk niet compleet zonder een overheerlijke BBQ van Slagerij Dennis van de Ven!  Op...
  • 15 aug: BBQ’en op de camping? Maak iets bijzonders!

    Voor veel mensen zit de vakantie er al bijna op. Maar sommige geluksvogels trekken er binnenkort nog op uit. Lekker naar de camping en hopen op goed weer. Het enige dat nog ontbreekt voor het ultieme vakantie-gevoel is een BBQ! Maar een barbecue op vakantie organiseren betekent vaak simpele...
  • 15 aug: Kom BBQ'en tijdens Biertuin 2017!

    Vorig jaar organiseerde de organisatie van Pleinpop voorafgaand aan het festival in het Schijndelse Kloosterpark een geheel nieuw evenement: de Biertuin! Na het enthousiasme van vorig jaar is er besloten ook dit jaar weer een gezellige avond te organiseren op de vrijdag voor Pleinpop. Op 25...
  • 15 aug: Nieuwe weekaanbiedingen

    Terug van vakantie en zin in iets lekkers? Kom dan naar Slagerij Dennis van de Ven. Omdat uw vakantie ongetwijfeld al duur genoeg was, hebben we een paar mooie, gloednieuwe weekaanbiedingen. Zo geniet u van het lekkerste vlees voor een voordelige prijs! ​
  • 21 jul: Dennis van de Ven over buikspek op RTL Nieuws

    Buikspek is populair: "Mensen gaan weer voor smaak!" Bij Slagerij Dennis van de Ven weten we hoe lekker een stuk langzaam geroosterd buikspek kan zijn. We zijn dan ook blij dat steeds meer mensen buikspek weer weten te waarderen. RTL Nieuws merkte deze trend op en schreef een...
  • 19 jul: Vakantie inluiden met een BBQ bij De HeerenMeester

    Op 28 juli luiden we de vakantie in Schijndel in met een lekkere barbecue. Dat doen we niet zomaar op een locatie, maar in het nieuwste café van Schijndel! Van 17:00 tot 20:00 zijn we te vinden bij De HeerenMeester op Boschweg 120. Bent u nog op zoek naar een gezellige, sfeervolle...
  • 18 jul: Wint uw zomerfoto?

    Als u wel eens bij ons in de winkel bent geweest heeft u 'm vast wel eens gezien: onze eigen Slagerij Dennis van Ven tas! Met deze 'lekkerste' tas kunt u deze zomer kans maken op mooie prijzen! Meedoen is super gemakkelijk: - Neem de 'lekkerste' tas mee naar uw...
  • 18 jul: BBQ Vakantieknaller

    Wat is een vakantie zonder een avondje overheerlijk BBQ'en? Juist: niks! Een vakantie is niet compleet zonder barbecue. Of het nou met vrienden of met familie is, voor een klein gezelschap of juist een grote groep en of je nu thuis gaat BBQ'en of juist op de camping bent: bij Slagerij...
  • 18 jul: Speciale openingstijden i.v.m. vakantie

    De koffers zijn gepakt, de zonnebrand is volop ingeslagen en iedereen loopt alleen nog maar op teenslippers...het is vakantie! Maar, niet bij Slagerij Dennis van de Ven. Voor iedereen die deze zomer gewoon in Schijndel is (of iets lekkers mee wil nemen naar zijn of haar vakantiebestemming)...
  • 05 jul: Recensies

    Niets is zo belangrijk als de feedback van onze klanten! We horen graag wat onze klanten missen in ons assortiment, maar natuurlijk willen we ook graag weten wat hun favorieten zijn! Hierbij een greep uit onze recensies. Wilt u ook een recensie plaatsen over Slagerij Dennis van de Ven? Klik dan...
  • 05 jul: Knaller voor op de BBQ

    Dit weekend lopen de temperaturen weer op! Perfect excuus voor een overheerlijke BBQ dus. Bent u op zoek naar iets anders? Kom dan langs bij Slagerij Dennis van de Ven! Wij adviseren u graag over het lekkerste vlees voor op de barbecue. Niets mis met een ouderwets speklapje natuurlijk, maar...
  • 29 jun: BBQ’en: zo moet het niet!

    Het is eindelijk zomer, tijd om de barbecue af te stoffen dus. Dit is hét seizoen om te genieten van heerlijk vlees en een koud drankje, terwijl u geniet van het zonnetje. Bij Slagerij Dennis van de Ven informeren we u graag. Komt u bij ons in de winkel om BBQ vlees op te halen, dan...
  • 28 jun: Eervolle vermelding in Spareribs Trophy 2017

    Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven heeft een eervolle vermelding gekregen in de Spareribs Trophy 2017, de vakwedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagers. De spareribs van Slagerij Van de Ven behoren hiermee tot de beste 10 van Nederland.  Slager Dennis van de Ven ontving de...
  • 21 jun: BBQ op locatie

    Het is al een tijdje prachtig weer. De zon staat hoog aan de hemel, zo nu en dan waait er een lekker briesje en de avonden zijn lang. Tijd voor een gezellige barbecue met vrienden en familie dus! Wij begrijpen dat u niet altijd zin heeft om zelf achter de BBQ plaat te staan. Zeker als u een...
  • 24 mei: Het BBQ weer krijgt deze week een 10!

    Regen, wind en kou: vaak hebben we in Nederland geen ideaal barbecue weer. De aankomende dagen is dat echter helemaal anders! Het lijkt er op dat het Hemelvaartweekend van 2017 in het teken staat van de zon en BBQ’en. Onmisbaar voor een geslaagde BBQ Voor een geslaagde barbecue zijn...
  • 24 mei: Spareribs van Slagerij Dennis van de Ven bij de beste 10 van Nederland

    Er werden maar liefst 84 verschillende spareribs ingezonden. Voor de Spareribs Trophy van 2017 is een deskundige jury samengesteld die alle spareribs moeten beoordelen. Chefkok Ramon Beuk, Rinus de Rijder van SVO vakopleiding food en de winnaar van 2016, Simon van Schaik. Er werd uitgebreid...
  • 18 mei: Mega BBQ party @ Café de Sok!

    In samenwerking met Slagerij Dennis van de Ven organiseert de Sok een grote barbecue op zondag 2 juli. Voor €15,00 (exclusief drank) kun je onbeperkt komen genieten van het lekkerste eten dat ambachtelijk wordt klaargemaakt door Slagerij Dennis van de Ven zelf! Als kers op de taart zal...
  • 17 mei: Dag van de Slager XXL in de MooiSchijndel Krant

    Op één van de grootste Big Green Egg’s (een populair type barbecue, red.) die momenteel verkrijgbaar is, lag 70 centimeter varken te garen. En slager Dennis van de Ven stond zelf en public een runderstomp uit te benen. Er was volop actie zaterdag tijdens de Dag van de Slager...
  • 17 mei: Nieuwe aanbiedingen

    Lekker en ambachtelijk vlees hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijzen we bij Slagerij Dennis van de Ven iedere dag. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we daarom ook regelmatig nieuwe aanbiedingen. Loop gerust eens binnen en vraag naar de aanbieding van de dag! Voor de komende tijd...
  • 10 mei: Een Big Green Egg BBQ pakket t.w.v. € 100 ontvangen?

    Iedereen heeft er wel eens gezien: een grote, groene barbecue in de vorm van een ei. De echte BBQ-liefhebbers sparen misschien wel al een tijdje voor zo’n eigen Big Green Egg in hun achtertuin. Staat deze BBQ al tijden op uw wishlisht? Grijp dan dit weekend uw kans! De Wit en Slagerij...
  • 10 mei: Moederdag bij Slagerij Dennis van de Ven

    Mama is de allerliefste! Daarom leggen we alle moeders tijdens Moederdag eens extra in de watten. Bij Slagerij Dennis van de Ven helpen we graag een handje bij het uitkiezen van een prachtig cadeau. In verband met Moederdag krijgen de eerste 200 bezoekers op zaterdag 13 mei een gratis...
  • 10 mei: Wat is er te doen tijdens de Dag van de Slager XXL bij Slagerij Dennis van de Ven in Schijndel?

    Op zaterdag 13 mei is het zover: de Dag van de Slager! Deze dag is ons 'atelier' niet alleen geopend om vlees en vleeswaren te kopen...er zijn namelijk een heleboel activiteiten. Kom zaterdag bijvoorbeeld langs voor: - Een rondleiding door ons bedrijf - Live demonstraties van...
  • 09 mei: Big Green Egg demo

    Op zaterdag 13 mei is het de Dag van de Slager! Dat vieren we natuurlijk bij Slagerij Dennis van de Ven. Hoe wat dat doen? Bijvoorbeeld met diverse Big Green Egg's! Tijdens de Dag van de Slager XXL komen er Big Green Egg specialisten naar Schijndel. Bij onze slagerij zullen zij...
  • 25 apr: Slagerij Dennis van de Ven gesloten op donderdag 27 april!

    Op Koningsdag (27 april) is Slagerij Dennis van de Ven helaas gesloten. Met Koningsdag thuis genieten van de lekkerste hapjes of een heerlijk koningsmaal? Zorg er dan voor dat u een dag eerder naar onze slagerij in Schijndel komt!  De rest van de week gelden onze reguliere...
  • 05 apr: Nieuw: Slagertje Ven BBQ Lijn!

    Soms is het onverwachts mooi weer. Zo nu en dan heb je ineens iets te vieren. En vrienden kunnen zomaar voorstellen om te BBQ’en. Voor die momenten hebben we bij Slagerij Dennis van de Ven iets nieuws: de Slagertje VEN BBQ Lijn! Wanneer je de BBQ Hotline ’s ochtends inschakelt,...
  • 05 apr: Nieuwe rijpingskast bij Slagerij Dennis van de Ven in Schijndel

    Het rijpen van vlees is een van de oudste manieren om vlees te bewerken. Een ambachtelijk proces waar tijd voor nodig is. Maar als het dan eenmaal klaar is…heeft het vlees de meest intense smaak die u zich voor kunt stellen. Bij Slagerij Dennis van de Ven houden we van deze techniek....
  • 16 mrt: Nederlanders gehecht aan stukje vlees

    Nederlanders zijn gek op vlees. Bijna de helft van de Nederlanders zegt iedere dag vlees te eten. De vleesliefhebbers van ons land zijn duidelijk: een maaltijd zonder vlees of vis? Saai! Vlees als belangrijke voedingsstof Kantar TNS deed onderzoek onder duizend Nederlanders. Ongeveer...
  • 09 mrt: Nederlandse klassieker: asperges (met de lekkerste ham van Schijndel)

    Over een tijdje is het weer volop verkrijgbaar: het witte goud! Deze groente is beter bekend als de witte asperge. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we een aspergeham die het tot de finale wist te schoppen . Maar wat is er nou zo bijzonder aan de asperge? Het witte goud? Wanneer we...
  • 21 feb: Slagerij Dennis van de Ven tweede in “Dé Lekkerste Brabantse Asperge Ham 2017”

    Nederlandse asperges, veel mensen kijken er ieder jaar reikhalzend naar uit. De officiële opening van het aspergeseizoen valt in 2017 op 11 april. In januari begon de keuring voor de jaarlijkse competitie om de lekkerste aspergeham. Alle Brabantse slagers konden aan deze competitie meedoen....
  • 14 feb: Dag van de Slager 2017

    Dit jaar vindt voor de vijfde keer de 'De van de Slager' plaats. Een jubileum dat gevierd moet worden. Daarom vindt Dag van de Slager in 2017 plaats op 11, 12 en 13 mei. De Dag van de Slager XXL dus! Ook Slagerij Dennis van de Ven doet mee aan deze dag. Vorig jaar was de Dag van de...
  • 14 feb: Valentijn

    De een heeft een enorme hekel aan deze dag, terwijl de ander geniet van deze dag die in het teken van de liefde staat. Maar één ding is zeker: u kunt eigenlijk niet om Valentijnsdag heen. Het is dé dag om een lekker uitgebreid te dineren. Dat hoeft trouwens helemaal...
  • 14 feb: Carnaval

    In verband met carnaval is Slagerij Dennis van de Ven gesloten maandag 27 en dinsdag 28 februari gesloten. Vanaf woensdag kunnen alle Schorsbossers en Schorsbosserinnekes weer in onze winkel terecht voor een lekker stukje vlees. Namens het team van Slagerij Dennis van de Ven wensen...
  • 18 jan: Stefan van Puijenbroek geslaagd voor opleiding ‘Meester Worstmaker’

    Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 16 januari jl. heeft Stefan van Puijenbroek zijn diploma uitgereikt gekregen van de opleiding ‘Meester Worstmaker’. Meester Worstmaker De opleiding ‘Meester Worstmaker’ is een initiatief van Het...
  • 20 dec: Feestdagen bij Slagerij Dennis van de Ven

    De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat het meest culinaire feest van het jaar er weer aan komt: Kerst! Kerstassortiment Dit betekent meer tijd voor elkaar, om te koken en uitgebreid dineren. Bij Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven hebben we weer een selectie gemaakt...
  • 17 nov: Bekijk onze vlogs!

    Vlog 6 Daar is ie weer #vlog 6 de lekkerste (gerookteham ,bacon .ontbijtspek ,bmw , Hertensalamie en knoflook chili worstjes oja en ook nog heerlijke rookworst echt op bedje van eiken en beuken gerookt , deel , like en de eerste 5 een Gratis ringetje bmw Bekijk vlog 6 Vlog 5...
  • 16 nov: Slager Dennis van de Ven schittert in ‘Food Kerstspecial 2016’

    Uit: De Mooi Schijndel Krant  Hij heeft er geen sterallures aan overgehouden, maar een beetje trots is slager Dennis van de Ven wel. En niet geheel onterecht. Het artikel ‘Groot(s) gebraad’ in de Food Kerstspecial 2016 beslaat maar liefst tien pagina’s. Van de Ven...
  • 09 nov: Hartige banketletter

    Dit weekend komt Sinterklaas weer in het land! Op zaterdag 12 november meert hij aan in Maassluis en op 13 november brengt hij ook een bezoekje aan Schijndel. Dat moet gevierd worden! Het zoete snoepgoed vliegt ons de komende weken weer om de oren. Daarom hebben wij een lekkere, hartige...
  • 02 nov: Donderdag biefstukdag!

    Bij Slagerij Dennis van de Ven is het iedere donderdag biefstukdag. Op donderdag haal je bij ons namelijk drie super malse biefstukjes voor maar € 10. Dat betekent wekelijks smullen! Ons advies? Laat de biefstukken minimaal een uur voor het bakken op kamertemperatuur komen....
  • 02 nov: Vanaf deze week verkrijgbaar: de kerstspecial van Food Specials

    Een tijdje geleden lieten we u al weten dat Slagerij Dennis van de Ven binnenkort te zien is in de kerstspecial van Food Specials. Sinds deze week is het magazine verkrijgbaar. Snel naar de winkel dus! In deze winters magazine vol lekkere kerstrecepten staan onder andere 105 recepten,...
  • 21 sep: Viespuikendag KVW Eerde

    Eind augustus was het weer zover: de Kinder Vakantieweek in Eerde! Ieder jaar organiseren ouders en vrijwilligers als afsluiting van de zomervakantie een evenement voor kinderen uit Eerde. Dit jaar vond de KVW in Eerde voor de twaalfde keer plaats. Het thema van 2016? Dierenrijk! Slagerij...
  • 21 sep: Slagerijn Dennis van de Ven: binnenkort in de kerstspecial van Food Specials

    Hoewel de herfst nog maar net is begonnen, zijn sommige mensen al volop bezig met kerst! Zo ook het team van Food Specials. Zij maken een special met verschillende, feestelijke menu's en lekkere recepten. Onlangs kwam het magazine langs in onze winkel en slagerij voor een reportage. De...
  • 13 sep: Mega BBQ: 180 tevreden eters!

    Dat het in september ook nog prachtig barbecue weer kan zijn, bleek wel op donderdag 8 september 2016. Met een heerlijk zonnetje genoten maar liefst 180 ondernemers van een lekkere Dennis van de Ven BBQ! Barbecue voor Schijndelse ondernemers  SNO (Schijndels Netwerk voor Ondernemers)...
  • 13 sep: Kwaliteit van vlees wordt steeds belangrijker

    Bij Slagerij Dennis van de Ven weten we waar ons vlees vandaan komt. Ook consumenten houden zich steeds meer bezig met de herkomst van vlees, zo blijkt uit onderzoek. Aandacht voor productieproces Consumenten vinden het anno 2016 namelijk belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het...
  • 07 sep: B&W van Schijndel brengen bezoek aan Slagerij Dennis van de Ven

    Op 6 september 2016 bracht Jetty Eugster, samen met enkele wethouders, een bezoek aan onze slagerij. De burgemeester en wethouders van Schijndel brengen regelmatig een bezoek aan een Schijndels bedrijf, en dit keer hadden wij dus de eer om hen te ontvangen! De gemeente Schijndel vertelt...
  • 07 sep: Dennis van de Ven @ Biertuin 2016

    Dit jaar beleefde Pleinpop alweer haar achtste editie. De organisatie besloot er dit jaar zelfs een extra avond aan toe te voegen: de Biertuin! Barbecue tijdens Schijndels evenement Op deze mooie, zomerse vrijdagavond konden bezoekers genieten van van speciaalbieren en live muziek. Om dit...
  • 31 aug: Stel zelf je barbecue samen!

    Is een standaard BBQ pakket uw grootste nachtmerrie en zou u het liefst zelf het vlees kiezen dat u op uw barbecue maakt? Dat is bij Slagerij Dennis van de Ven geen enkel probleem! Bij ons stelt u het BBQ pakket van  uw dromen helemaal zelf samen. De lekkerste barbecue die er is! Of u nu...
  • 31 aug: Vakantieperiode voorbij

    Van 8 tot en met 27 augustus had onze slagerij speciale vakantie-openingstijden. Van zondag tot en met dinsdag waren we gesloten, en de rest van de dagen stonden we van half 9 tot half 6 voor u klaar. Maar de vakantieperiode is voorbij, dus Slagerij Dennis van de Ven is weer volgens de reguliere...
  • 22 aug: Wij zijn benieuwd naar uw mening!

    Bij Slagerij Dennis van de Ven vinden we niets zo belangrijk als de mening van onze klanten. Wat vindt u van onze slagerij?  Wat is uw favoriete product? Komt u speciaal voor ons voor het lekkerste BBQ vlees? Geniet u zo nu en dan van een lekker stukje vlees? Of haalt u uw dagelijkse...
  • 22 aug: Bier & BBQ Bijeenkomst op Schijndel aan Zee

    In het laatste weekend van Schijndel aan Zee was de jaarlijkse BBB. Dit jaar waren wij van de partij om Schijndel kennis te laten maken met het lekkerste barbecue vlees van Schijndel en omstreken! Tijdens Schijndel aan Zee iets geproefd dat je ook wel eens zelf zou willen bereiden? Kom dan...
  • 15 aug: Slecht weer en toch barbecueën? Het kan!

    Deze zomer is het weer niet erg stabiel. Het ene moment is het behoorlijk warm, het andere moment is het koud en regent het. Eigenlijk is de zomer hét seizoen om lekker te BBQ'en. Maar met het Nederlandse weer kan een lekker barbecue soms zomaar ineens in het water vallen....
  • 11 aug: VIDEO BBQ op Schijndel aan Zee met Dennis van de Ven

    De jaarlijkse Bier & Bitterbal Bijeenkomst (BBB) kreeg dit jaar een ander tintje. De bitterballen werden namelijk verruild door een Master BBQ van Slagerij Dennis van de Ven. Ook een Master BBQ aan huis? Dat kunnen wij voor u regelen! Bekijk hier de informatie. Alvast zien hoe dat eraan...
  • 02 aug: BBQ special SMEK met Dennis van de Ven!

    In de vierde aflevering van SMEK (Smullen Met Eerlijke Kost) is Dennis van de Ven weer te zien! Het is niet de eerste keer dat Dennis in het programma van de LOS te zien is. SMEK wordt gemaakt door de LOS en Fairtrade Schijndel. Met het programma willen ze mensen ervan bewust maken dat...
  • 19 jul: BBQ Vakantieknaller

    Deze zomer, van 8 tot en met 27 augustus, geniet u van extra voordeel bij Slagerij Dennis van de Ven. Met de BBQ Vakantieknaller profiteert u van extra voordelig vlees dat heerlijk is op de barbecue! Dat wordt genieten deze zomer.  Het BBQ Vakantieknaller pakket bestaat uit: - 4...
  • 19 jul: Slagerij Dennis van de Ven gewoon geopend in vakantieperiode

    Hoewel het nog niet altijd te merken is aan het weer...het is toch echt zomer! Dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan en in het buitenland van de zomer gaan genieten. Bij Slagerij Dennis van de Ven niet! Wij staan de hele zomer gewoon voor u klaar met het allerlekkerste BBQ vlees, het...
  • 07 jul: Toetjes voor op de bbq

    Gaat u binnenkort barbecueën? Dan is er genoeg om uit te kiezen. Het lekkerste vlees haalt u natuurlijk bij Slagerij Dennis van de Ven in Schijndel. Heeft u geen zin om de rest zelf te regelen? Ook dan kunt u bij onze slagerij terecht! Wij hebben namelijk verschillende kant-en-klare BBQ...
  • 22 jun: Musketierendag in Schijndel

    Op zondag 26 juni vindt in Schijndel de vijfde Grote Culturele Musketierendag plaats. Musketiers Thom Dissel, Toon van der Sanden en Anton Hellings organiseren deze feestelijke dag in het Heempark (Beemdstraat 60). Dit jaar staat de Musketierendag in het teken van Nederlands Indië. Er...
  • 22 jun: In de race voor titel 'Beste Slager van Brabant'

    Wordt Slagerij Dennis van de Ven de beste slager van Brabant? Een van onze trouwe klanten heeft ons opgegeven, en dat vinden we natuurlijk al een hele eer. De Beste Slager van Brabant! Radio 8FM is deze week op zoek naar Brabants Beste Slager. Op vrijdagmiddag horen luisteraars wie de...
  • 25 mei: Geslaagd Bourgondisch Festival

    Op 22 mei vond het Bourgondisch Festival plaats bij Slijterij de Graaf. Naast allerlei optredens konden de gasten genieten van een lekker hapje en drankje. Daar mocht het lekkerste vlees van Schijndel natuurlijk niet ontbreken! Slagerij Dennis van de Ven trakteerde bezoekers onder andere op...
  • 11 mei: Winnaar van de Moederdag BBQ

    Uit de 4237 delers van onze Facebook actie hebben we op vrijdag 6 mei een gelukkige winnaar bekend mogen maken. Bas de Beer mocht een compleet verzorgde barbecue op komen halen! Voor iedereen die helaas geen prijs had, maar wel langskwam in onze slagerij, stond een prachtig bloemetje te...
  • 04 mei: Verwen je moeder met een bbq!

    Meer dan 4000 keer gedeeld, bijna 600 reacties en meer dan 200.000 mensen die onze actie voorbij hebben zien komen...Dat snappen we bij Slagerij Dennis van de Ven best. Wie wil er aanstaande zondag tijdens Moederdag nou niet genieten van een overheerlijke ambachtelijke bbq, die ook nog eens...
  • 04 mei: WorstWerkers: Dennis en Stefan

    Bij WorstWerk maken ze ambachtelijke worsten. Deze zijn gedroogd en gemaakt van 100% varkensvlees door vaklui met passie. Gegarandeerd een fantastische smaakbeleving dus! Maar wist u dat onze eigen Dennis en Stefan worstenbrein en worstengenie zijn bij WorstWerk? Dennis en Stefan vallen...
  • 26 apr: Dag van de Slager

    De Dag van de Slager op 23 april 2016 was een groot succes! Het Brabants Dagblad was aanwezig en vertelt over deze dag: Rondom slagerij Dennis van de Ven hing een lekkere rooklucht: voor de ‘Dag van de Slager’ trok Van de Ven bijna alles uit de kast. “Met de voorgaande...
  • 21 apr: Slagerij Dennis van de Ven gesloten op Koningsdag en 5 mei

    Op Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag/Hemelvaart (5 mei) is Slagerij Dennis van de Ven helaas gesloten. Met Koningsdag thuis genieten van de lekkerste hapjes of met Hemelvaart een lang weekend weg met de lekkerste vleeswaren uit onze slagerij? Zorg er dan voor dat u een dag eerder naar onze...
  • 20 apr: Dag van de slager XXL

    Op zaterdag 23 april organiseert de K.N.S. (Koninklijke Nederlandse Slagers) de 'dag van de slager'. Dit jaar doen ze er zelfs een schepje bovenop: in 2016 zijn er maar liefst drie dagen van de slager. Dit jaar heeft het evenement dus niet voor niets de naam XXL gekregen. Dag van de...
  • 14 apr: Lekkerste runderburger van Schijndel

    Wij laten graag zien hoe de lekkerste runderburger gemaakt wordt! Vers uit onze slagerij in Schijndel.  Bekijk de video hier!
  • 05 apr: Het BBQ seizoen is in aantocht!

    Eindelijk kan het weer: barbecueën! Op een paar BBQ fanaten na hebben veel mensen hun barbecue al een tijd niet gebruikt. Gelukkig komt daar nu weer verandering in. De dagen worden langer en het weer wordt mooier…het BBQ seizoen kan beginnen. Slagerij Dennis van de Ven helpt u graag...
  • 24 mrt: Paashaas voor de kids!

    Speciaal voor de kleine gasten aan de paastafel: deze vrolijke paashaas! Als u de ingrediënten van ons andere  paasrecept al in huis hebt gehaald, kunt u voor de kids meteen dit leuke recept maken. Benodigdheden - Ei - Zout - Peper - Bacon - Kaasstengels (of makkelijk...
  • 24 mrt: Paasei met ambachtelijke ham

    Het is weer bijna Pasen! Daar hoort natuurlijk een eitje bij. Natuurlijk kan het op de oude, vertrouwde manier, maar bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we een veel beter (en lekkerder) idee! Benodigdheden: - Stokbrood - Ei - Zout en peper - Olie - Bacon (of...
  • 17 mrt: Bewaartips voor vleeswaren

    Tijdens een bezoekje aan de ambachtelijke slager neemt men vaak een hoop mee. Er ligt zoveel lekkers in de vitrine…dat kan u onmogelijk laten liggen! Natuurlijk kunt u alles zo snel mogelijk opeten (dat begrijpen we bij Slagerij Dennis van de Ven maar al te goed), maar met deze bewaartips...
  • 17 mrt: Stefan gaat voor Meester Worstmaker!

    Als ambachtelijke slager uit het Brabantse Schijndel willen we graag onze kennis blijven uitbreiden. Daarom is Stefan onlangs begonnen aan de cursus meester worstmaker. De cursus is op 18 februari gestart met 16 enthousiaste worstmakers. Alle deelnemers, waaronder Stefan, gaan natuurlijk voor...
  • 10 mrt: Dennis bij Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

    Op 5 maart waren Dennis van de Ven en Bakkerij Bekkers te zien bij Omroep Brabant. De verkiezing voor het lekkerste worstenbroodje van Brabant is weer van start gegaan, en dat konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We zijn daarom samen op pad gegaan naar de studio van...
  • 10 mrt: De lekkerste vleeslasagne

    Nog geen idee wat u vanavond op tafel moet zetten? Wij hebben wel een idee! Lekkere vleeslasagne. Marcel van Gaal bracht een bezoekje aan onze slagerij en liet ons meteen zijn recept zien voor dit lekkere recept. Benieuwd waar het van is gemaakt? Het zal u misschien verbazen, maar er...
  • 03 mrt: Raad het aantal rookworsten en win!

    Heeft u onze Facebook actie al gezien? Degene die het aantal rookworsten in deze bak goed weet te raden, wint een waardebon van € 25,-. Er wordt al volop geraden, dus wees er snel bij! Laat uw reactie hier achter.  PS: de heerlijke ambachtelijke rookworsten op...
  • 03 mrt: SMEK met Dennis gemist? Kijk dan hier!

    Heb je het nieuwe programma van de LOS al gezien? In SMEK bereiden koks uit de regio een heerlijke maaltijd. Een tijdje geleden was al te zien hoe Dennis bij de boer op bezoek gaat voor een heerlijke entrecote. In deze aflevering is te zien hoe Robert van de Brand er iets heerlijks van weet te...
  • 02 mrt: Uw kassabon van de Jumbo is geld waard!

    Uw Jumbo-kassabon geld waard bij Slagerij Dennis van de Ven! Wat krijgt u ervoor terug? De komende maanden ontvangt u vier BBQ worstjes voor maar € 2,50. Dat wordt smullen deze zomer! Vergeet uw bon dus niet mee te nemen als u een bezoekje brengt aan onze slagerij.
  • 17 feb: Cocktails met…vlees?!

    Een nieuwe culinaire trend verovert Londense bars: cocktails met een vlezig tintje. Natuurlijk kenden we de muntblaadjes, olijven, vruchten en zelfs bloemblaadjes al, maar dit is weer wat meer experimenteel. In Nederland is er (voor zover wij weten) nog geen bar waar deze cocktails verkrijgbaar...
  • 11 feb: Liefde gaat door de maag!

    Aanstaande zondag is het Valentijn. Weet je nog niet wat je hem of haar cadeau moet doen? Wij wel! Valentijn is namelijk het perfecte moment om te genieten van een heerlijk diner. Slagerij Dennis van de Ven helpt Schijndelse romantici graag een handje bij het organiseren en bereiden van een...
  • 10 feb: Stamppot met een twist

    Nu carnaval achter de rug is, kunnen we allemaal wel iets extra’s gebruiken om weer aan te sterken. Het is natuurlijk het gure weer dat ervoor zorgt dat menig Schijndelaar wat ziekjes is (het feesten in de tent heeft daar absolúút niets mee te maken)… Er is geen...
  • 04 feb: Het ideale carnavalsontbijt

    Dit weekend barst het feest los in Schorsbos en omgeving: het is weer carnaval! Al dat feesten is natuurlijk gezellig, maar om het vol te houden is een goede bodem een must. We zijn daarom op zoek gegaan naar het beste carnavalsontbijt. Bereidingstijd: 10 minuten Aantal personen: 2...
  • 27 jan: Slagerij Dennis van de Ven bij SMEK

    De Lokale Omroep Schijndel (LOS) heeft een nieuw kookprogramma: SMEK (Smullen Met Eerlijke Kost). Dit programma is een idee van LOS en Fairtrade. Samen willen ze eerlijke en lokale producten promoten. Daar past Slagerij Dennis van de Ven natuurlijk prima tussen! Het wekelijkse bulletin...
  • 27 jan: In de spotlight: worst!

    Hebben jullie wel eens een worst uit onze eigen worstenmakerij meegenomen na een bezoekje aan Slagerij Dennis van de Ven? Hier zijn we altijd bezig met het verbeteren en verfijnen van de smaak. Natuurlijk is het echte recept van de worst het geheim van de slager, maar we willen wel wat meer...
  • 26 jan: Lokaal en vers: de eettrends van 2016

    Lokaal en vers, dat zijn de steekwoorden voor het eten in 2016! Maar wat ook sterk in opkomst is zijn de incourante delen van bijvoorbeeld de koe. In de volksmond ook wel het ‘vergeten vlees’ genoemd. Kritisch over voedsel Steeds meer consumenten weten veel van voedsel en hun...
  • 13 jan: Doppen sparen voor de geleidehond

    Er is niemand die ze niet heeft; plastic dopjes. Van flessen frisdrank, melk, een pak yoghurt of doppen van de pindakaas en pasta. Gooi deze doppen niet weg, maar lever ze in onze winkel in! Slagerij Dennis van de Ven is namelijk sinds kort een inzamelpunt van de doppenactie voor...
  • 13 jan: Op zoek naar ambachtelijk vlees

    Onlangs sprak Volkskrant met Hendrik Dierendonck. Deze Vlaamse slager, die inmiddels is uitgegroeid tot een bekendheid in België, heeft lef. Als een van de eerste in Vlaanderen liet hij zijn klanten zien waar het vlees vandaan komt. Toen hij hiermee begon verklaarden zijn...
  • 12 jan: Het belang van kwaliteitsvlees

    Bij slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van het lekkerste vlees. We hebben een groot assortiment vlees- en vleeswaren. Kalfsvlees, rund, lam, kip of varken; aan al het vlees dat we bij slagerij Dennis van de Ven hebben stellen we één hele...
  • 06 jan: BBQ'en in de winter? Het kan!

    De barbecue is een typisch zomerverschijnsel volgens velen…maar er zijn steeds meer doorgewinterde barbecueliefhebbers die weer en wind doorstaan voor een heerlijk stukje vlees. Barbecueën kan immers ook prima in de herfst en winter! Zeker met de temperaturen van deze winter is het...
  • 23 dec: Overheerlijke olijfolie verkrijgbaar bij Slagerij Dennis van de Ven

    Piccobella, een importeur en groothandel in onder andere Italiaanse delicatessen, heeft maar liefst 300 flesjes gevuld met heerlijke olijfolie. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de slagerij. We hopen u te mogen begroeten wanneer u uw kerstinkopen doet.
  • 23 dec: Kom kerstinkopen doen onder het genot van een hapje en een drankje!

    Op 23 december komen veel mensen hun kerstinkopen doen bij Slagerij Dennis van de Ven. We hebben iedereen van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje inkopen te komen doen in onze slagerij. We zouden Slagerij Dennis van de Ven niet zijn als we onze klanten niet in de...
  • 22 dec: Aangepaste openingstijden slagerij rondom de feestdagen

    De feestdagen staan nu écht voor de deur. Eerst vieren we kerst, maar ook oud en nieuw is een mooie gelegenheid om met vrienden en familie te genieten van heerlijk eten. Dat kan een uitgebreid diner zijn met een mooi stukje vlees, maar bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we ook een ruim...
  • 21 dec: Een heerlijke kerst met het allerbeste vlees

    Het meest culinaire feest van het jaar staat voor de deur: kerst. Dit betekent tijd voor elkaar, tijd om te koken en tijd om uitgebreid te dineren. Een klassiek kerstmenu begint bij het uitzoeken van ambachtelijk vlees om je gasten mee te verrassen. Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven heeft...
  • 16 dec: Slagerij Dennis van de Ven op kerstmarkt in Schijndel

    Zondag 13 december was het druk in het Schijndelse centrum. Er werd namelijk een kerstmarkt georganiseerd! Hoewel de kerstmarkt dit jaar kleiner was dan voorgaande jaren, was het niet minder gezellig. Van d'n Bes tot en met de bank stond het vol met kraampjes en ook alle winkels waren...
  • 16 dec: Brabanders dol op gourmetten!

    De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte...