BBQ weer in aantocht!

Dit weekend wordt er zomers weer voorspeld. Het perfecte moment om de barbecue voor de dag te halen dus. Natuurlijk is uw eigen achtertuin de ideale plek om de BBQ aan te steken, maar er zijn meer plekken! Bij het water, bij uw (sport)vereniging of op een andere plek: waar u ook gaat barbecueën, met het voorspelde weer wordt het sowieso een heerlijke avond!

 

Kies voor vlees van goede kwaliteit op de BBQ

Barbecueën is een gezellige (en lekkere) manier van eten. Dat blijkt wel uit het feit dat er al duizenden jaren gebarbecued wordt. Bij Slagerij Dennis van de Ven weten we één ding zeker: is de zomer is er geen mooiere manier van samen eten en gezellig samen zijn. Helaas kiezen veel mensen voor vlees van slechte kwaliteit. Terwijl u ook samen met vrienden en familie kunt genieten van topkwaliteit vlees. Dat proeft u.

De lekkerste voor de barbecue

Iedereen kan namelijk terecht bij Slagerij Dennis van de Ven. Mensen uit Schijndel en omstreken weten dat ze hier niet alleen terecht kunnen voor dagelijks kwaliteitsvlees, maar ook voor het lekkerste vlees op de BBQ! Bij Dennis van de Ven, de gezelligste slager uit Schijndel, kunt u kiezen uit verschillende standaard barbecue-pakketten. Op deze manier is het voor u als barbecue-fanaat nog eenvoudiger om de ideale zomeravond te organiseren. U kunt kiezen uit een pakket met alleen vlees. Dan kunt u er zelf nog lekkere salades, brood en sausjes bij halen (of maken). Geen zin in gedoe? We hebben ook complete BBQ pakketten!

Relaxt BBQ'en met onze pakketten

Een barbecue staat gelijk aan gezelligheid en vrije tijd. Als gastvrouw of -heer wilt u natuurlijk liever niets missen van deze gezelligheid. Daar zijn onze complete barbecue pakketten natuurlijk zeer geschikt voor. Even ophalen, BBQ aansteken en genieten maar! Al onze complete pakketten bevatten standaard aardappelsalade, huzarensalade, twee verse rauwkostsalades, vruchtensalade, satésaus, kloosterbrood, kruidenboter en verschillende sausjes.

BBQ'en met een grote groep?

Als u met een grote groep bent kunt u helemaal in uw luie stoel blijven zitten. De BBQ pakketten ‘Van de Chef Compleet’ en ‘Alles Kan Compleet’ kunt u tegen betaling en bij minimaal 20 personen op maandag tot en met zaterdag door ons laten bezorgen en ophalen.

Online barbecue bestellen

Voor welk BBQ pakket kiest u dit weekend? U kunt uw favoriete pakket ook online bestellen!

Klik hieronder op één van de links om onze pakketten te bekijken of direct te bestellen!

Complete BBQ schotels

Meer informatie over onze complete barbecue schotels? Bekijk al onze complete schotels hier!

Alleen vlees BBQ schotels

Meer informatie over onze barbecue schotels met alleen vlees? Bekijk al onze vleesschotels hier!

BBQ bestellen

Online uw favoriete barbecue schotel bestellen? Dat kan! Kies uit ons uitgebreide assortiment.

Uw Slager Dennis van de Ven

Plein 1944 no 39
5481AR SCHIJNDEL
073-5492218

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit