Heerlijk BBQ'en!

Veel mensen kijken er het hele jaar naar uit: het barbecue seizoen! Nu de temperaturen zelfs in het Brabantse Schijndel oplopen worden overal barbecues onder het stof vandaan gehaald. Niets is gezelliger dan op een zwoele zomeravond met familie of vrienden de hele avond genieten van al het lekkers. Toch gaat er in zo'n barbecue redelijk wat voorbereiding zitten. Daarom maken wij het degenen die de komende tijd gaan barbecueën in Schijndel (en omgeving) graag wat gemakkelijker!

Natuurlijk horen bij een barbecue lekkere salades, wat stokbrood en ijskoude drankjes. Maar het allerbelangrijkste is toch wel het vlees. En dat moet van goede kwaliteit zijn! Waarom zou u voor een doorsnee barbecue-pakket van de supermarkt gaan, als u ook kwaliteitsvlees kunt bestellen? Een goed stukje vlees van de barbecue maakt uw zomerse barbecue-avond namelijk onvergetelijk! Bent u van plan binnenkort te barbecueën in of rondom Schijndel?  Bestel dan uw complete barbecue-pakket (of uitsluitend losse stukken van het beste barbecue-vlees) bij de meest passionele slager van de regio: Slagerij Dennis van de Ven. Want deze oer-Schijndelse slagerij weet precies waar u naar op zoek bent. Of dit nu een compleet verzorgde barbecue is, of slechts het vlees. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten vlees die perfect op de barbecue gegaard kunnen worden. Of u nu een rookoven, skottelbraai, houtskoolbarbecue, gasbarbecue, complete buitenkeuken of een hele simpele wegwerpbarbecue hebt; er is altijd een stukje vlees te vinden dat perfect bij uw model en wensen past!

Kunt u niet kiezen? Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed! Er is ook zoveel lekkers om uit te kiezen, dat het bijna onmogelijk wordt om het juiste barbecue-pakket te kiezen. Lees hier daarom alvast wat meer over de allerlekkerste barbecuepakketten van Schijndel. Mocht u er nog steeds niet uitkomen, kom dan naar onze winkel in Schijndel. Hier geeft Dennis of een van de medewerkers u graag advies over het barbecue-pakket dat het beste bij u past.

Complete BBQ schotels

Meer informatie over onze complete barbecue schotels? Bekijk al onze complete schotels hier!

Alleen vlees BBQ schotels

Meer informatie over onze barbecue schotels met alleen vlees? Bekijk al onze vleesschotels hier!

BBQ bestellen

Online uw favoriete barbecue schotel bestellen? Dat kan! Kies uit ons uitgebreide assortiment.

Uw Slager Dennis van de Ven

Plein 1944 no 39
5481AR SCHIJNDEL
073-5492218

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit