BBQ special SMEK met Dennis van de Ven!

02-08-2016

In de vierde aflevering van SMEK (Smullen Met Eerlijke Kost) is Dennis van de Ven weer te zien! Het is niet de eerste keer dat Dennis in het programma van de LOS te zien is.

SMEK wordt gemaakt door de LOS en Fairtrade Schijndel. Met het programma willen ze mensen ervan bewust maken dat iedereen thuis eerlijk kunnen koken.

Fairtrade maaltijd
In deze aflevering van SMEK is Dennis van de Ven te zien met Leon Twigt (kok van ’t Pakhuyzz). Samen maken ze een heerlijke fairtrade maaltijd. Dit keer werd er weer gekookt in de keuken van Zorghoeve ’t Binnenveld.

Barbecue special
In de vierde aflevering van SMEK kookten Dennis en Leon voor een bijzondere groep: de organisatoren van Pleinpop. Op het menu staat (hoe kan het ook anders in de zomer) een overheerlijke barbecue! Alles kan gemakkelijk gemaakt worden en Dennis geeft allerlei tips en tricks voor het perfecte barbecue vlees.

Al het vlees wat Dennis in deze aflevering van SMEK maakt is uiteraard verkrijgbaar in onze slagerij. Dennis maakt een bavette, côte de boeuf en een beer can chicken klaar. Kun je niet wachten om te beginnen? Lees hier dan alvast wat informatie over deze gerechten:

- Bavette
Côte de Boeuf
Beer Can Chicken

Bekijk de BBQ aflevering van SMEK hier!