Stel zelf je barbecue samen!

31-08-2016

Is een standaard BBQ pakket uw grootste nachtmerrie en zou u het liefst zelf het vlees kiezen dat u op uw barbecue maakt? Dat is bij Slagerij Dennis van de Ven geen enkel probleem! Bij ons stelt u het BBQ pakket van  uw dromen helemaal zelf samen. De lekkerste barbecue die er is! Of u nu fan bent van klassiekers, juist voor een groter stuk vlees gaat of ook wat vis op de barbecue wilt grillen...er is voor ieder wat wils. 

Hoe werkt het?
Het samenstellen van uw eigen BBQ pakket is super simpel. Let op: u moet dit pakket wel minimaal drie dagen van tevoren bestellen, zodat we tijd hebben om er zeker van te zijn dat we alles in huis hebben en u kunt genieten van uw al favoriete vlees. 

Het bestellen gaat via het online bestelformulier. U kunt kiezen voor vier stuks per persoon (voor €16,50 pp) of voor vijf stuks vlees per persoon (voor €17.50 pp) en maximaal een stuk vis per persoon. Is er iets in het formulier onduidelijk of heeft u extra wensen? Geef deze dan even aan ons door. Na het ontvangen van uw formulier zullen we contact met u opnemen om alle details door te spreken. 

Wat zit er bij dit BBQ pakket?
Om het u extra makkelijk te maken kunt u vanaf minimaal 15 personen ook een BBQ bestellen, inclusief gas en schoonmaak. De kosten hiervan bedragen €25. De borden en het bestek mag u gratis van ons lenen!

Extra's
Een barbecue met alleen vlees is lekker, maar niet compleet. Daarom bevat dit BBQ pakket natuurlijk ook huzarensalade, aardappelsalade, twee verschillende rauwkostsalades, vruchtensalade, drie sausjes, satésaus, kruidenboter en kloosterbrood. Dat wordt genieten!

Bestel uw ideale BBQ pakket hier