Bekijk onze vlogs!

17-11-2016

Vlog 6

Daar is ie weer #vlog 6 de lekkerste (gerookteham ,bacon .ontbijtspek ,bmw , Hertensalamie en knoflook chili worstjes oja en ook nog heerlijke rookworst echt op bedje van eiken en beuken gerookt , deel , like en de eerste 5 een Gratis ringetje bmw

Bekijk vlog 6

Vlog 5

Zie nu onze nieuwste vlog!! Om alvast in de kerstsfeer te komen gaan we een Rollade maken en bereiden #Carpacciorollade #Inspiratie Blauwe duimpjes omhoog

Bekijk vlog 5

Vlog 4

Daar is ie weer de nieuwe #vlog 4 een heerlijke schnitzel !!!! Nu samen met Joep, Bart en Lidy en de handen van Jeanette. Laat je verrassen # vlees powerrrrrrrrrrrrrrr. Duimpjes omhoog Daan.

Bekijk vlog 4

Vlog 3

Hier is die dan vlog 3 #balkenbrij. Ouderwets lekker met een modern tintje. Allemaal blauwe duimpjes omhoog! Kom hem morgen proeven in de winkel. En tips zijn altijd welkom.

Bekijk vlog 3

Vlog 2

Nou daar gaat ie dan vlog #2. Let op kan schokkende beelden bevatten. Binnenkort gaan we ook live . Eerst nog beetje oefenen. Ik zeg genieten maar en deze week weer volop kalfsvlees.

Bekijk vlog 2

Vlog 1

Binnen kort gaat ook slagertje ven aan het vlogen en YouTube filmpjes maken we zijn nu op zoek naar tips !! Wat wil je zien wat wil je weten. In aflevering 1: het lamsboutje.

Bekijk vlog 1