Slagerij Dennis van de Ven tweede in “Dé Lekkerste Brabantse Asperge Ham 2017”

21-02-2017

Nederlandse asperges, veel mensen kijken er ieder jaar reikhalzend naar uit. De officiële opening van het aspergeseizoen valt in 2017 op 11 april. In januari begon de keuring voor de jaarlijkse competitie om de lekkerste aspergeham. Alle Brabantse slagers konden aan deze competitie meedoen.

Deskundige jury

Een zeer deskundige jury heeft alle ingezonden hammen anoniem gekeurd. Vorig jaar werd de wedstrijd, die georganiseerd wordt door het Brabants Asperge Genootschap, gewonnen door Keurslagerij Ad & Dirk Laureijs.

Genomineerd voor de finale

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Slagerij Dennis van de Ven één van de drie finalisten was voor “Dé Lekkerste Brabantse Asperge Ham 2017”.

Prijsuitreiking

Op maandag 20 februari vond de eerste openbare bijeenkomst plaats. Hierbij waren leden en belangstellenden van het Brabants Asperge Genootschap aanwezig. Tijdens deze avond werd niet alleen de aspergewijn van 2017 verkozen, maar ook de lekkerste asperge ham.

Kom proeven!

De aspergeham van Slagerij Dennis van de Ven behaalde een mooie tweede plek tijdens de finale. Benieuwd naar de smaak van deze finalist? Kom dan langs in de slagerij!