Een Big Green Egg BBQ pakket t.w.v. € 100 ontvangen?

10-05-2017

Iedereen heeft er wel eens gezien: een grote, groene barbecue in de vorm van een ei. De echte BBQ-liefhebbers sparen misschien wel al een tijdje voor zo’n eigen Big Green Egg in hun achtertuin. Staat deze BBQ al tijden op uw wishlisht? Grijp dan dit weekend uw kans!

De Wit en Slagerij Dennis van de Ven

Dit weekend hebben we een mooie actie in samenwerking met De Wit Schijndel. Koopt u op de dag van de slager (zaterdag 13 mei 2017) een Big Green Egg Medium of een Big Green Egg Large barbecue bij De Wit in Schijndel, dan kunt u op vertoon van uw kassabon een bijbehorend vleespakket ter waarde van €100 bestellen bij Slagerij Dennis van de Ven. Alles wat u hoeft te doen is de waardebon uit de Mooi Schijndel Krant en uw kassabon mee te nemen naar onze slagerij!

Deze actie is alleen geldig bij aankoop van een Big Green Egg medium of large.

Wat maakt de Big Green Egg zo speciaal?

De Big Green Egg is niet zomaar een barbecue. Naast grillen kan er in deze BBQ ook gerookt, gebakken en gestoomd worden. De Big Green Egg is dus eigenlijk een complete buitenkeuken in één!

Deze BBQ is gebaseerd op de Aziatische kleiovens. Na jarenlange ontwikkelingen werd een nieuwe keramieksoort ontdekt, die licht én hittebestendig is. Ideaal voor een barbecue.

Alle gerechten die van de Big Green Egg komen smaken overheerlijk. Vlees wordt mals en sappig en de smaak is optimaal. Ook handig: de Big Green Egg is binnen een kwartiertje kaar voor gebruik.

Demonstratie

Bent u nog niet overtuigd van de Big Green Egg? Kom dan eerst even langs Slagerij Dennis van de Ven. Aanstaande zaterdag geeft Peter Bootsma een demonstratie.