Het BBQ weer krijgt deze week een 10!

24-05-2017

Regen, wind en kou: vaak hebben we in Nederland geen ideaal barbecue weer. De aankomende dagen is dat echter helemaal anders! Het lijkt er op dat het Hemelvaartweekend van 2017 in het teken staat van de zon en BBQ’en.

Onmisbaar voor een geslaagde BBQ

Voor een geslaagde barbecue zijn een paar elementen onmisbaar: een goede BBQ, leuk gezelschap, mooi weer én lekker vlees! Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we op een paar elementen geen enkele invloed. Het gezelschap moet u zelf regelen en voor een flinke dosis zon zijn we afhankelijk van de weergoden. Waar we u wel bij kunnen helpen, zijn de lekkerste ingrediënten.

Lekker vlees is onmisbaar!

Wij zijn ervan overtuigd dat een BBQ zonder lekker vlees niet compleet is. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende barbecue pakketten, maar denken ook graag met u mee wanneer u een eigen pakket samen wil stellen. Deze pakketten hebben we standaard in ons assortiment:

Slagertje Ven BBQ Lijn!

Beslist u pas op het laatste moment dat u gaat BBQ’en? Bel dan ’s ochtends de Slagertje Ven BBQ lijn! Dan plaatst u ’s ochtends uw bestelling en kunt u het ’s avonds al op komen halen.

Hemelvaart

Let op! Op donderdag 25 mei is onze slagerij gesloten in verband met Hemelvaart. Bestel dus op tijd als u donderdag wil genieten van de lekkerste barbecue van Schijndel.