Aangepaste openingstijden slagerij rondom de feestdagen

22-12-2015

De feestdagen staan nu écht voor de deur. Eerst vieren we kerst, maar ook oud en nieuw is een mooie gelegenheid om met vrienden en familie te genieten van heerlijk eten. Dat kan een uitgebreid diner zijn met een mooi stukje vlees, maar bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we ook een ruim assortiment in overheerlijke salades en gesneden vlees. En natuurlijk altijd voorzien van passend advies. 

Ambachtelijk vlees om te gourmetten
Om iedere Schijndelaar te kunnen voorzien van lekker en ambachtelijk vlees zijn we al tijden aan het voorbereiden. De gourmetschotels konden een paar weken geleden al besteld worden en staan morgen klaar om afgehaald te worden. Precies op tijd voor kerst en dus lekker vers! Komt u uw gourmetschotel ophalen? Vergeet dan niet uw bonnetje mee te nemen naar Slagerij Dennis van de Ven. 

Aangepaste openingstijden
Natuurlijk gaat niet iedereen in Schijndel gourmetten. Er zijn ook een hoop mensen die een lekker stukje vlees gaan maken of kiezen voor een klassieke kalkoen. Naast het ophalen van bestellingen kunt u de komende dagen ook in onze slagerij terecht om iets lekkers uit te komen zoeken. In tegenstelling tot de gourmetschotels werken we voor het overige vlees niet met bestellingen. We vacumeren het vlees, waardoor u het vlees met gemak een week vers houdt in de koelkast! Om iedere Schijndelaar te voorzien van zijn of haar wens hebben we aangepaste openingstijden:

Woensdag 23 december: 08:00 – 22:00
Donderdag 24 december: 07:00 – 16:00
Vrijdag 25 december tot en met zonder 27 december: gesloten
Donderdag 31 december: 007:00 – 16:00
Vrijdag 1 januari tot en met 3 januari: gesloten