Bewaartips voor vleeswaren

17-03-2016

Tijdens een bezoekje aan de ambachtelijke slager neemt men vaak een hoop mee. Er ligt zoveel lekkers in de vitrine…dat kan u onmogelijk laten liggen! Natuurlijk kunt u alles zo snel mogelijk opeten (dat begrijpen we bij Slagerij Dennis van de Ven maar al te goed), maar met deze bewaartips kunt u extra lang genieten van uw overheerlijke vleeswaren. 

  • Bewaar vleeswaren bij voorkeur in een temperatuur die lager ligt dan 5°C.
  • Zorg ervoor dat de vleeswaren zo kort mogelijk uit de koelkast komen.
  • Moet u nog meer boodschappen doen? Doe die boodschappen dan eerst! In onze winkel zorgen wij voor een ideale temperatuur.
  • Neem op warme dagen een koeltas mee.
  • Doe de vleeswaren thuis zo snel mogelijk in de koelkast.
  • Vries uw vleeswaren gerust in!

Hoe zorgvuldiger u met uw vleeswaren omgaat, hoe langer u kunt genieten van heerlijk vlees. Eet smakelijk!