WorstWerkers: Dennis en Stefan

04-05-2016

Bij WorstWerk maken ze ambachtelijke worsten. Deze zijn gedroogd en gemaakt van 100% varkensvlees door vaklui met passie. Gegarandeerd een fantastische smaakbeleving dus! Maar wist u dat onze eigen Dennis en Stefan worstenbrein en worstengenie zijn bij WorstWerk? Dennis en Stefan vallen precies in de categorie waar WorstWerk naar op zoek was: vaklui met passie!

WorstWerk schrijft over Dennis (a.k.a. 'Worstenbrein'): 
"Iemand met vakkennis en passie die al zijn enthousiasme elke dag in de strijd gooit om de beste producten te presenteren in zijn slagerij. De man die direct enthousiast was toen hij hoorde over de plannen van WorstWerk. Van Dennis hebben we heel veel geleerd. En zo weten we ook dat als Dennis zegt dat iets niet kan, dan kan het ook écht niet. Neem dat van ons aan. Niet voor niets is deze vakkundige twee-sterrenslager het worstgeweten van WorstWerk. Dennis kan werkelijk elke worstvraag beantwoorden. Mocht je in de buurt zijn van zijn Slagerij in het Brabantse Schijndel, breng deze authentieke slagerswinkel dan zeker een bezoek. Absoluut de moeite waard!"

En over Stefan (a.k.a. 'Worstengenie')
"Als er iemand veel weet van worsten maken, is het Stefan. Officieel is hij Meester Worstenmaker! Hij denkt na over de grofheid van de vleesmaling, de hoeveelheid vet die een worst moet bevatten en hoe de smaakcombinaties impact hebben op het conserveren en drogen van het vlees. Niemand is zo kritisch tijdens proefsessies als Stefan. Goed is namelijk niet goed genoeg. je bent ‘Meester’, niet voor niets… Stefan maalt net zo lang in zijn hoofd door tot de smaak perfect is. Soms haakt hij hiervoor zijn broer Ruben aan. Want twee weten (nog) meer dan één. We noemen ze dan ook wel de ‘The Butcher Brothers’."

Bron: WorstWerk