Onze worstmakerij

Wanneer het over vleeswaren en worstsoorten gaat, begint Dennis te stralen. Dennis heeft niet alleen veel plezier in zijn vak, maar onderscheidt zich door zijn ontembare passie voor het vak ook nog eens van andere slagers. Bij Slagerij Dennis van de Ven maken we vleeswaren en worstsoorten op de manier zoals Dennis het geleerd heeft. Dat wil niet zeggen dat er geen andere manieren zijn. "Het kan altijd beter", horen we Dennis altijd zeggen. Daarom besloot Dennis de cursus Meester Worstmaker te volgen. Al snel leidde dit tot goede en verbeterde resultaten, zelfs met vele gouden bekroningen als gevolg. Zo werd het assortiment vleeswaren en worstsoorten al snel uitgebreid. Wist u dat Stefan van Puijenbroek zich sinds kort ook Meester Worstmaker mag noemen?

Ambachtelijk voor u gemaakt

"De liefde voor ons vak proeft u terug in ons vlees!"

Onze grillworst

Kent u onze grillworst al? Het is namelijk één van de kanshebbers op prijzen in de Grote Grillworsttest 2018!

Slagerij Dennis van de Ven uit Schijndel staan in de finale van de Grote Grillworsttest 2018!

Onze grillworst is beoordeeld op basis van uiterlijk, geur, kleur, smaak, consistentie en samenstelling. Onze grillworst viel bij de jury in de smaak! 

De jury
De jury bestaat uit slager Koos van Essen (winnaar 2017), SVO-docent Paul Bohté en acteur en kookgekken Hugo Kennis en Jasper Gottlieb.

Prijsuitreiking
Op dinsdag 23 januari is de finalekeuring van de Grote Grillworsttest 2018. Op die dag worden de 10 genomineerde worsten opnieuw getest en nog eens kritisch geproefd. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 8 februari.

Proef deze finalist!
Kunt u niet wachten om onze grillworst te proeven? Kom dan snel naar onze winkel.

Onze rokerij

De producten uit onze rokerij hebben de enige echte, herkenbaar ambachtelijke smaak.

Onze ambachtelijke gerookte producten hebben een unieke smaak.

Begin van het proces
Voordat de producten in de rokerij terecht komen liggen ze eerst een aantal dagen in een pekelbad.

Roken op beuken- en eikensnippers
Daarna worden ze gerookt boven een bedje van beuken- en eikensnippers in onze veertig jaar oude rokerij.

Unieke manier van roken
Deze manier van roken is vandaag de dag erg zeldzaam.

De smaak die u zoekt
Het mag dan misschien wat langer duren voordat onze producten klaar zijn voor de verkoop...maar zo creëren we wel precies de smaak waar u naar op zoek bent!

 

Uw Slager Dennis van de Ven

Plein 1944 no 39
5481AR SCHIJNDEL
073-5492218

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit