Piggy's sparen!

Een primeur in Schijndel: sparen met Piggy punten! Bij Slagerij Dennis van de Ven kunnen klanten vanaf nu bij iedere aankoop punten sparen, die natuurlijk in te wisselen zijn voor allerlei leuke (en lekkere) prijzen.

Van gratis boterhamworst en een gratis gourmetschotel tot een lekkere lunch met de slager zelf…Met Piggy kunt u volop sparen bij Dennis van de Ven. Piggy is dé klantenkaart van Nederland. Steeds meer winkels sluiten zich aan bij dit systeem, zodat u overal met hetzelfde systeem kunt sparen. En Slagerij Dennis van de Ven is de eerste in Schijndel waar u deze punten kunt gaan sparen! 

Hoe werkt het? 
Punten sparen met Piggy is heel gemakkelijk. U kunt een Piggy-kaartje ophalen in de winkel of de app downloaden. Telkens wanneer u iets koopt bij ons in de slagerij, scannen we uw code op de iPad in de winkel. Met ieder gescand product verzamelt u punten die ook weer in onze winkel kunnen worden verzilverd. Benieuwd hoeveel punten u al heeft gespaard? Dat kunt u op ieder moment van de dag vinden in uw Piggy App, uw persoonlijke pagina op de Piggy website én op de iPad in onze winkel. 

Meedoen
Het Piggy-sparen kost u helemaal niets! Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres achterlaten, zodat we de punten op uw pasje of in uw app kunnen bijschrijven. Vanaf dat moment is het sparen geblazen! Doet u mee met ons spaarprogramma? Kom dan naar de winkel, wij leggen u er graag meer over uit en kunnen u helpen bij uw registratie. 

 

Waar spaar je voor?

Geef je je punten meteen uit een een kartelmesje of aansteker met logo? Spaar je door voor een heerlijke ring verste worst of vier lekkere Brabantse schijven? Of ga je voor de hoofdprijs en wacht je tot je 4000 punten hebt voor een gratis BBQ workshop? Aan u de keus! Hieronder een overzicht met onze acties: 

Gratis kartelmesje limited edition

50 punten

Gratis aansteker met logo

50 punten

Gratis 100 gram boterhamworst uit eigen worstmakerij

100 punten

BBQ time: 4 heerlijk ambachtelijke BBQ worsten

150 punten

Gratis grillworst!

150 punten

BBQ time: 4 Brabantse schijven

150 punten

Gratis bakje filet Americain

200 punten

BBQ time: 4 heerlijke saté (varken of kip)

200 punten

Gratis ring verse worst

250 punten

Gratis entrecote voor 2 personen

400 punten

Kadobon van €10,00

600 punten

Gratis gourmetschotel voor 4 personen

1500 punten

Gratis BBQ pakket (vlees) voor 4 personen

2000 punten

Gratis BBQ workshop

4000 punten