Kom zelf de smaak van ambacht ervaren!

Wanneer het over vleeswaren en worstsoorten gaat, begint Dennis te stralen. Dennis heeft niet alleen veel plezier in zijn vak, maar onderscheidt zich door zijn ontembare passie voor het vak ook nog eens van andere slagers. Bij Slagerij Dennis van de Ven maken we vleeswaren en worstsoorten op de manier zoals Dennis het geleerd heeft. Dat wil niet zeggen dat er geen andere manieren zijn. "Het kan altijd beter", horen we Dennis altijd zeggen. Daarom besloot Dennis de cursus Meester Worstmaker te volgen. Al snel leidde dit tot goede en verbeterde resultaten, zelfs met vele gouden bekroningen als gevolg. Zo werd het assortiment vleeswaren en worstsoorten al snel uitgebreid. Wist u dat Stefan van Puijenbroek zich sinds kort ook Meester Worstmaker mag noemen?

De liefde voor het vak proeft u terug in ons vlees

Onze rokerij

VOOR DE ENIGE ECHTE AMBACHTELIJKE SMAAK

Onze ambachtelijke gerookte producten hebben een unieke smaak. Voordat de producten in de rokerij terecht komen liggen ze eerst een aantal dagen in een pekelbad. Daarna worden ze gerookt boven een bedje van beuken- en eikensnippers in onze veertig jaar oude rokerij. Deze manier van roken is vandaag de dag erg zeldzaam. Het mag dan misschien wat langer duren voordat onze producten klaar zijn voor de verkoop...maar zo creëren we wel precies de smaak waar u naar op zoek bent!