Bij slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van het lekkerste vlees. We hebben een groot assortiment
vlees- en vleeswaren. Kalfsvlees, rund, lam, kip of varken; aan al het vlees dat we bij slagerij Dennis van de Ven hebben stellen we één hele duidelijke eis: de beste kwaliteit.
Ons rundvlees is van het Belgisch Witblauw. Deze dikbilrunderen hebben een zeer grote spiermassa, wat zorgt voor mager maar
ontzettend mals vlees. Voor ons rundvlees hebben we een vaste leverancier uit de buurt. Ieder rund uit ons assortiment is door onszelf geselecteerd bij Geert Heesakkers. Nadat ze in de weides van Wijbosch hebben gestaan wordt het vlees afgeleverd bij onze slagerij.
Wist u dat al het varkensvlees bij slagerij Dennis van de Ven van vrouwelijke varkens die iets langer gemest worden komt? Dit geeft ons
varkensvlees nét dat extra beetje stevigheid en een klein vetrandje voor extra smaak.
De kippen van slagerij Dennis van de Ven krijgen zo min mogelijk antibiotica of andere supplementen toegediend. Hierdoor kunnen we onze klanten verzekeren van een heerlijk en eerlijk stukje vlees.
Ook ons kalfsvlees moet van de allerbeste kwaliteit zijn. Net als ons andere vlees, halen we onze kalveren van dichtbij. Familie van Schaijk
uit Eerde zorgt er telkens weer voor dat we u kunnen voorzien van de lekkerste kalfsproducten. De kalveren worden vooral met stro gemest en dat proef je terug!
De Texelaar is een bekend ras. Ook ons lamsvlees komt van dit gespierde ras. Net als de rest van ons vlees komen onze lammeren uit de omgeving; onze Texelaars komen namelijk vanuit Liempde!