De winkel van Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is gevestigd in Schijndel. Net buiten het centrum, grenzend aan de hoofdstraat en naast De Viswinkel. U heeft de keuze uit een ruim assortiment vers vlees van uitzonderlijke hoge kwaliteit of u kunt kiezen uit een van de vele ambachtelijk bereidde vleeswaren. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Heeft u zin in een lekker stukje rosbief, een mager filetlapje of krijgt u eters, laat u dan adviseren. Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is de juiste keuze.
Op Plein 1944 in Schijndel zit al sinds 1890 een slagerij. Jaren geleden nam Dennis van de Ven de slagerij over van Gebroeders van der Steen. Sindsdien is er in de winkel veel veranderd. Toch zijn de fundamenten van onze slagerij nog altijd gebaseerd op oude familierecepten en merk je dat er in de winkel aandacht is voor de traditie van het slagersvak.
"Bij ons staan de slagerstraditie en onze passie voor kwaliteit centraal."
In de werkplaats en worstmakerij maakt ons team alle producten zelf. De goed gemeste vrouwelijke dikbilrunderen, van het Belgische Witblauwrunderras, worden gekocht bij boeren in en rondom Schijndel. Ook bijna alle vleeswaren worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor onderscheiden we ons als ambachtelijke slagerij nadrukkelijk van de supermarkten.
Wist u dat onze ambachtelijk gerookte producten een bijzondere, unieke smaak hebben? Dit komt omdat de producten gerookt worden in onze meer dan veertig jaar oude rokerij.
Het roken gebeurt boven een bedje van beuken en eikensnippers. Een manier van roken die vandaag de dag vrij zeldzaam is. Het duurt aanzienlijk langer voordat de producten verkoopklaar zijn, maar op deze manier wordt er een unieke en bijzondere smaak gecreëerd.